Är mina yeezy äkta?

Innehållsförteckning:

 1. Är mina yeezy äkta?
 2. Vad är yeezy?
 3. Hur mycket kostar yeezy boost 350?
 4. Var kan jag köpa yeezy?
 5. Hur får man tag på yeezy?
 6. Har StockX tull?
 7. När kommer nya yeezy?
 8. När kommer nästa yeezy ut?
 9. Är StockX äkta?
 10. Hur vet jag om jag måste betala tull?
 11. När släpps yeezy boost 350 V2?
 12. Är det tull på StockX?
 13. Var säljer man sneakers?
 14. Måste jag betala tull?
 15. Hur räknar man ut tullen?
 16. Hur funkar StockX?
 17. Vart kan man sälja Jordans?
 18. Vad händer om jag inte betalar tullavgift?
 19. När måste jag betala Importmoms?
 20. Hur räknar man ut Importmoms?

Är mina yeezy äkta?

Oftast så är det genom stygnen som det är lättast att avgöra om ett par Yeezys är äkta eller inte, på både Yeezy V1 och Yeezy V2. På äkta Yeezys så ska stygnen i mitten bestå av en ”X” form och ha en ”fyrkant” i mellanrum mellan varje ”X”. Vidare så ska stygnen gå ner hela vägen ner till spetsen av skon.

Vad är yeezy?

Yeezy är namnet på den amerikanske rapstjärnan Kanye Wests och det tyska modemärket Adidas hypade sneaker-samarbete. Den första kollektionen med sneakers släpptes år 2015 och blev direkt en succé. Idag är Yeezy-skorna mycket eftertraktade och kan vara svåra att få tag på.

Hur mycket kostar yeezy boost 350?

Det billigaste priset för Adidas Yeezy Boost 350 V2 (Unisex) just nu är 2 199 kr.

Var kan jag köpa yeezy?

Här kan du köpa YEEZY BOOST 350 V2 ”Static”

 • adidas.se: Kommer att släppas på adidas.se/yeezy klockan 08:00.
 • Très-Bien. Fersens Väg 20. Malmö
 • Shelta. Andra Långgatan 21. Goteborg.
 • Foot Locker. Gallerian. …
 • Aplace. Norrlandsgatan 11. …
 • Caliroots. Lästmakargatan 5. …
 • Caliroots (ej bekräftad) Södra Larmgatan 11. …
 • Paul & Friends. Regeringsg.

Hur får man tag på yeezy?

YEEZY BOOST 350 V2 ”Black” – Så får du tag på dem

 1. Sneakernstuff: Sneakersnstuff kommer att sälja skorna via online via raffle i SNS-appen.
 2. Paul and Friends: Ännu inte annonserat, brukar dock köra in-store release, first come, first serve på releasedagen.
 3. Caliroots store: …
 4. Footish.se: …
 5. Shelta: …
 6. Footlocker:

Har StockX tull?

När du ska frakta hem dina sneakers till Sverige kan du slippa för strul med tull och moms, om du använder dig av ShopUSA. Vi hanterar din tull och moms som du inbetalar till oss, så att du inte ska få en extra räkning utan du ska bara ta emot dina sneakers.

När kommer nya yeezy?

Först ut är den mest begränsade YEEZY skon “Semi-Frozen Yellow” som släpps 18 november. Därefter släpps “Beluga 2.0” 25 November och “Blue Tint” 16 december. Se nedan för adidas bekräftelse kring skorna. Skorna kommer att säljas via olika adidas återförsäljare.

När kommer nästa yeezy ut?

Först ut är den mest begränsade YEEZY skon “Semi-Frozen Yellow” som släpps 18 november. Därefter släpps “Beluga 2.0” 25 November och “Blue Tint” 16 december. Se nedan för adidas bekräftelse kring skorna. Skorna kommer att säljas via olika adidas återförsäljare.

Är StockX äkta?

Det som StockX erbjuder sina kunder Kunden kan även se om produkten har blivit verifierad som äkta. Efter att säljaren har valt till viket bud hen vill skicka produkten som är till försäljning så skickar StockX paketet till kunden. Efter det gäller en vanlig leveranstid på mellan 7 till 12 dagar.

Hur vet jag om jag måste betala tull?

Ring 0771-520 520 under kontorstid eller mejla: [email protected] Det är landet varan skickas från som avgör om du ska betala tull, moms och andra avgifter. Oavsett var nätbutiken finns är det varans avsändarland som räknas. Om det inte framgår i nätbutiken kan du kontakta säljaren och ta reda på det.

När släpps yeezy boost 350 V2?

adidas YEEZY BOOST 350 V2 ”Black” kommer i vuxen och barnstorlekar. Skorna släpps på adidas.se/yeezy samt hos utvalda återförsäljare den 7 juni.

Är det tull på StockX?

På sidor så som StockX, har du möjlighet för att hitta de mest unika och sällsynta sneakers, ha koll på prisutvecklingen och mycket mer. När du ska frakta hem dina sneakers till Sverige kan du slippa för strul med tull och moms, om du använder dig av ShopUSA.

Var säljer man sneakers?

Bästa sajterna för att köpa och sälja sneakers

 • StockX. Klicka på bilden för att komma till sajten. …
 • Flight Club. Klicka på bilden för att komma till sajten. …
 • Grailed. Klicka på bilden för att komma till sajten. …
 • RIF LA. …
 • Yeezy Sweden. …
 • Sneaker Club Scandinavia. …
 • High End Kicks/Clothing Sweden.

Måste jag betala tull?

Vissa varor har ingen tullavgift alls medan andra kan ha upp till 20 procent i tullavgift. Tullavgiften beräknas bland annat på inköpspris och fraktkostnad. Tullavgiften är densamma i hela EU, och tumregeln är att du ska betala tull om försändelsen innehåller varor med ett sammanlagt värde av mer än 1 600 kronor.

Hur räknar man ut tullen?

Tullavgiften beräknas på varans inköpspris och fraktkostnad. Och eventuell transportförsäkring. Moms beräknas på varans inköpspris, fraktkostnad och eventuell tullavgift. Momsen är 25 procent på alla varor men 12 procent på livsmedel och 6 procent på vissa trycksaker.

Hur funkar StockX?

Det som StockX erbjuder sina kunder Kunden kan även se om produkten har blivit verifierad som äkta. Efter att säljaren har valt till viket bud hen vill skicka produkten som är till försäljning så skickar StockX paketet till kunden. Efter det gäller en vanlig leveranstid på mellan 7 till 12 dagar.

Vart kan man sälja Jordans?

Jordans från Nike | Köp begagnat på Plick.

Vad händer om jag inte betalar tullavgift?

Om du trots betalningspåminnelsen inte betalar din tullräkning kan Tullverket besluta om att återkalla ditt tillstånd till betalningsanstånd. Tullverket kan också besluta att återkalla ditt tillstånd om du vid upprepade tillfällen betalar din tullräkning för sent.

När måste jag betala Importmoms?

När du importerar en vara behöver du betala moms, så kallad importmoms. Du som är momsregistrerad betalar momsen till Skatteverket. Du som inte är momsregistrerad betalar till Tullverket. Momsen är 25 procent för de flesta varor.

Hur räknar man ut Importmoms?

Du beräknar importmomsen på beskattningsunderlaget vid import. Det är summan av: varans tullvärde (det pris du betalar för varan, inklusive kostnader såsom frakt och försäkring fram till EU) eventuell tull och andra statliga skatter än mervärdesskatt.