Egen Vätskeersättning

Egen Vätskeersättning. Men du kan blanda egen vätskeersättning om du inte har hemma och du inte har möjlighet att köpa. Recept på vätskeersättning till hundar.

Så enkelt gör du din egen vätskeersättning P4 Västmanland Sveriges
Så enkelt gör du din egen vätskeersättning P4 Västmanland Sveriges from sverigesradio.se

Även om vi alla vet att det är extra viktigt att få i sig vätska på sommaren är det lätt att glömma bort det när man har fullt upp med sol, bad och andra roliga. Om du vill göra din egen vätskeersättning kan du enkelt blanda vatten, salt och socker. Det kan vara bra att ha.

Det Är Perfekt Till Varma.

Om du vill göra din egen vätskeersättning kan du enkelt blanda vatten, salt och socker. 50 ml vätska er kilo kroppsvikt och dygn. När det är varmt ute och du.

Det Enda Du Behöver Är En Kastrull, Vatten, Salt, Socker Och Eventuell Smaksättning.

Men du kan blanda egen vätskeersättning om du inte har hemma och du inte har möjlighet att köpa. Att göra vätskeersättning är enkelt. Det är mycket viktigt att doseringen blir rätt om du.

Recept På Vätskeersättning Till Hundar.

Blanda följande ingredienser i en flaska och skaka om tills allt löst sig. Att få vinterkräksjukan är nästan mer regel än undantag numer, även om kanske inte alla i familjen drabbas. För att göra egen vätskeersättning till din hund behöver du följande ingredienser:

Så Gör Du Egen Vätskeersättning.

Det går att köpa färdig vätskeersättning i de flesta livsmedelsbutiker och på apotek, men du kan faktiskt lika gärna göra din egen och spara både. Under sommarmånaderna har vi mer uteaktiviteter tillsammans i värmen och det kan orsaka uttorkning och vätskebrist. Var mycket noggrann med måtten.

Så Gör Du En Egen Vätskeersättning!

Instruktion till att göra egen vätskeersättning 1 msk honung eller druvsocker. Egen vätskeersättning kan bli en räddare i nöden i sommar.

Leave a Comment