Fästingmedel Recept Hund

Fästingmedel Recept Hund. Om hunden vistas i områden där fästingar finns kan man använda förebyggande fästingmedel. Håll den så nära huden och fästingens huvud som möjligt.

Kompletteringsfoder Wepharm WeJoint Plus Katter & små hund... Vetapotek
Kompletteringsfoder Wepharm WeJoint Plus Katter & små hund… Vetapotek from vetapotek.se

Håll den så nära huden och fästingens huvud som möjligt. Just nu har vi väldigt många recept att skriva och därför kan det dröja upp till 5 arbetsdagar innan. Smidig receptförskrivning av fästingmedel till hund och katt samt avmaskningsmedel till häst uppskattas av många.

De Finns I Olika Beredningsformer, Välj Den Som Passar Er Bäst.

Stora hundar (>20 till 40 kg) 1000 mg. Små hundar (>4,5 till 10 kg) 250 mg. Mellanstora hundar (>10 till 20 kg) 500 mg.

Först Då Du Har Fått Ett Recept På Produkten Kan Du Köpa Den Hos Apoteket.

Som djurägare kan du få recept för ett djur och för ett års förbrukning. Ange även namnet på din hund eller katt,. Ange hundens namn och vikt.

Fästing På Hund Skydda Med Fästingmedel.

Ett fästingmedel kan minska mängden fästingar på hunden. Fästinghalsband kan även göra att hundar bli dåliga och vingliga. Dra rakt upp, utan att vrida.

Du Som Har Ett Recept På Fästingmedel Kan Enkelt Hämta Hem Ditt Djurs Fästingpreparat Via Vår.

Håll den så nära huden och fästingens huvud som möjligt. Fästingmedel för hundar är big business för läkemedelsbolagen. Den här typen av fästingmedel är receptbelagda vilket betyder att du behöver besöka en veterinär för att få recept utskrivet.

Medlet Dödar Även Loppor Och Deras Ägg Och Larver Som Kommer I Kontakt Med.

Ange ditt namn och ditt personnummer (10 siffror). Du kan även kontakta våra veterinärer i appen för att få recept på fästingförebyggande läkemedel. Medlet vectra 3d skyddar din hund från fästingar och dödar även fästingarna.

Leave a Comment