Solsidan Ny Säsong

Solsidan Ny Säsong. Se första trailern för nya säsongen här! Tv 4:s humorsatsning ”solsidan” får en fortsättning.

Solsidan kan bli långfilm. Kommer dock inte att bli någon ny säsong
Solsidan kan bli långfilm. Kommer dock inte att bli någon ny säsong from feber.se

Enligt aftonbladet spelas seriens andra säsong in i slutet av sommaren. Krisen smitter over på fredde, som minnes unge år som. Se första trailern för nya säsongen här!

Filmtopp Uppdaterar Dig Med Ny Information Så Fort.

Svensk komiserie om tannlegen alex som har flyttet tilbake til sitt barndomshjem på solsidan i saltsjöbaden. Fredrik schiller är alex gamla vän som bor i ett av saltis flottaste hus med sin fru mikaela micka… I höstas kom den sjunde säsongen av solsidan, men om du.

Mickan Fyller Snart 40 Og Vurderer En Karriere Som Influenser.

I säsong 7 av serien får vi som vanligt följa de olika karaktärerna alex (felix herngren) och anna (mia skäringer) samt fredde (johan rheborg) och mickan (josephine bornebusch) och det lite jobbiga paret ove sundberg (henrik dorsin) och anette (malin cederbladh) i saltsjöbaden i stockholm. Krisen smitter over på fredde, som minnes unge år som. Alex mamma margareta har gått bort och han måste fatta beslut om begravningen.

Och Många Svenskar Satt Förstås Bänkade För Att Betygsätta Det Första Avsnittet.

Sjuende sesong av solsidan er full av alderskriser og nye livsvalg. Tv serie från 2013 felix herngren, mia skäringer och mona malm. A humor7 sesonger / 70 episodersverige 8.1 / 10.

Felix Herngrens Omåttligt Populära Komediserie Om Fyra Vänner Som Tampas Med Villaliv Och Föräldraskap I Saltsjöbaden.

Allt vi vet om solsidan säsong 8. Tillsammans väntar de sitt första barn. Dessvärre har någon glömt att tala om för alex mamma margareta att hon måste flytta ut ur huset.

Enligt Aftonbladet Spelas Seriens Andra Säsong In I Slutet Av Sommaren.

Solsidans sjunde säsong är full av livskriser och människor som omvärderar sina livsval. Annas familj försöker hjälpa till men det blir bara ännu rörigare. Står den planen fast kan vi med andra ord vänta oss en ny säsong av solsidan först under 2023, och då troligast under hösten.

Originally posted 2022-11-28 06:37:15.

Leave a Comment