Vad är medlems ID?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är medlems ID?
 2. Hur funkar Coop kortet?
 3. Hur säger jag upp mitt Coop Mastercard?
 4. Kan inte koppla Coop kort?
 5. Hur loggar man in på sats?
 6. När kommer Coop kortet?
 7. Hur spärrar jag mitt Coop kort?
 8. Hur funkar Coop Mastercard?
 9. Har Coop problem med hemsidan?
 10. Hur ser jag när mitt sats kort går ut?
 11. Hur gammal måste man vara för att få träna på Sats?
 12. Var gäller Coop kortet på pekås?
 13. Hur många poäng har jag på Coop?
 14. Vad är en Coop poäng värd?
 15. Hur går man ur Coop?
 16. Är Coop kreditkort bra?
 17. Är Coop se nere?
 18. När går mitt medlemskap ut SATS?
 19. Hur lång uppsägningstid på SATS?

Vad är medlems ID?

Ditt sjusiffriga ID-nummer står på framsidan av ditt medlemskort eller på baksidan om du har Coop Mastercard. Du kan även hitta ditt ID-nummer: På utskick från Coop.

Hur funkar Coop kortet?

Som medlem får du:

 • Poäng på allt du handlar. Du byter poängen mot värdecheckar, resor, nöjen och rabatter. Poängen kan du spara i tre år.
 • Personliga erbjudanden och medlemspriser i din butik.
 • Medlemserbjudanden från våra partner.
 • Tidningen Mer Smak*.

Hur säger jag upp mitt Coop Mastercard?

Om du vill avsluta ditt Coop Matkonto behöver du, oavsett kontotyp, inkomma skriftligen via e-post [email protected] eller brev. När du avslutar ditt Coop Matkonto behöver du ange ditt medlemsnummer (MMID) hos Coop eller ditt personnummer samt orsak till avslutet.

Kan inte koppla Coop kort?

Det går bra att koppla ihop två Coop-kort så att ni samlar poäng tillsammans i ett hushåll. Era respektive poäng slås då ihop till ett gemensamt poängsaldo. Ring in till vår kundservice på telefonnummer 0771-17 17 17 knappval 2,4 så kan vi hjälpa dig vidare.

Hur loggar man in på sats?

Inloggningen baseras på ditt medlemsnummer (står på baksidan av ditt medlemskort) eller din e-postadress samt ett lösenord. Kommer du inte ihåg ditt lösenord klicka på ‘Glömt lösenord’ i Logga in-rutan, så skickar vi ett nytt till dig.

När kommer Coop kortet?

PayEx blir kortutgivare för det nya, smidiga kortet som du kan använda både som medlemskort och betalkort i Coops butiker. Det nya kortet skickas hem till dig under maj 2020 och började gälla den , då slutade även ditt tidigare Coop-kort att fungera som betalkort.

Hur spärrar jag mitt Coop kort?

Om du misstänker att kortet har kommit i orätta händer eller inte vet var det är, ska du omedelbart ringa Spärrservice + 003 02 för att spärra ditt kort.

Hur funkar Coop Mastercard?

Kortet ger dig 0,5 poäng per krona på alla dina köp. När du handlar på Coop får du därmed 0,5 poäng/kr utöver poängen du tjänar enligt poängtrappan. Observera att kontantuttag, saldoöverföring och fakturabetalning med Coop Mastercard inte är poänggrundande.

Har Coop problem med hemsidan?

– Vi håller på för fullt och felsöker just nu, säger Helena Esscher, presschef för Coop. Felet var åtgärdat strax före klockan 19 på onsdagen. När man vid 16-tiden på onsdagen försökte surfa in på Coops hemsida möttes man av ett felmeddelande om att det var ett problem med hemsidan och att den inte kunde visas.

Hur ser jag när mitt sats kort går ut?

Du kommer då fortsätta med en av våra nuvarande medlemskap utan att betala startavgift eller lägga till en ny bindningstid. Obs! Välj medlemskap med bindningstid när du blir medlem igen, för att få rätt pris. Du slipper bindningstid så länge du bli medlem igen inom 30 dagar.

Hur gammal måste man vara för att få träna på Sats?

Barn och ungdomar i åldern 11-14 år, kan teckna medlemskap genom målsmans underskrift den dagen de fyller 11 fram tills dagen de fyller 15 år. De får då träna tillsammans med sin förälder (eller av målsman annan godkänd myndig person), som är SATS-medlem.

Var gäller Coop kortet på pekås?

Ladda kortet med en värdecheck eller en flergångspåse och använd direkt i kassan i din Coop-butik (går ej att använda online). Poängen kan du även spara upp till 3 år. Obs! Poängförfallodatumet uppdateras inom kommande dygnet.

Hur många poäng har jag på Coop?

Hur vet jag hur många poäng jag har? Du kan se aktuellt poängsaldo när du loggar in på coop.se, i appen eller i Medlemspunkten i butik.

Vad är en Coop poäng värd?

Fem poäng per krona motsvarar 5 % om du väljer att använda poängen till värdecheckar på Coop. När månaden är slut börjar du om från början. Den övre gränsen för intjäning av poäng från köp i Coop Butik är för närvarande 235 500 poäng (motsvarande 50 000 kr) per månad och hushåll.

Hur går man ur Coop?

11. Avtalets uppsägning. Coop Sverige har rätt att säga upp detta avtal med omedelbar verkan om ingen person i Hushållet längre är Medlem i konsumentförening eller om Hushållet inte på minst tre (3) år har registrerat eller nyttjat poäng inom Medlemsprogrammet.

Är Coop kreditkort bra?

Med andra ord är Coop Mer ett riktigt bra alternativ bland kreditkorten som vi har jämfört. Allt som allt, ett genomgående okej kreditkort men betydligt sämre än tidigare version. För matkort finns det andra kort som kan erbjuda liknande villkor men med bättre bonus.

Är Coop se nere?

Både Göteborgs-postens sajt, gp.se och Coops hemsida låg under torsdagseftermiddagen nere en tid. Vid 14.30 ser sajterna dock ut att fungera igen, men orsaken bakom avbrottet är inte känt och webbhotellet Ports Group jobbar på att hitta svaret.

När går mitt medlemskap ut SATS?

Du har en period på 21 dagar från den dag du köper medlemskapet under vilken du kan prova att träna hos oss. För att ångra ditt medlemskap behöver du kontaka vår medlemsservice. Du betalar då för en månad av medlemskap och kan använda medlemskapet i en månad.

Hur lång uppsägningstid på SATS?

Du kan när som helst upp- eller nedgradera ditt medlemskap, och efter bindningstiden säga upp det med en månads uppsägningstid.

Leave a Comment