Vad är medlemsavgiften Kommunal?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är medlemsavgiften Kommunal?
 2. Vad kostar det att vara med Ipro?
 3. Vad ingår i medlemsavgiften?
 4. Måste en ideell förening ha medlemsavgift?
 5. Vad kostar det att vara med i Kommunal A kassan?
 6. Vad kostar det att vara medlem i Smart Senior?
 7. Vad ingår i fackavgiften IF Metall?
 8. Hur blir man medlem i Smart Senior?
 9. Vad finns det för rabatter för pensionärer?
 10. Vad står SPF Seniorerna för?
 11. Vilka pensionärsföreningar finns?

Vad är medlemsavgiften Kommunal?

Du som är medlem i Kommunal betalar en medlemsavgift som baseras på din aktuella inkomst eller ersättning (före skatt och utan ob-tillägg eller övertidsersättning). … Medlemsavgiften baseras på din inkomst och alla medlemmar har ett likvärdigt medlemskap i Kommunal.

Vad kostar det att vara med Ipro?

Den brukar ligga mellan cirka 3 kronor och löper per kalenderår. Nytillträdda medlemmar fr o m 1 oktober till 31 december betalar årsavgift för nästkommande år.

Vad ingår i medlemsavgiften?

41 % går till den centrala fackliga verksamheten (centrala förhandlingar med arbetsgivare, tvisteförhandlingar, centralt arrangerade utbildningar, opinionsbildning). 30 % går till dina medlemsförsäkringar, hemförsäkring och olycksfallsförsäkring samt inkomstförsäkring om du är medlem i A-kassan.

Måste en ideell förening ha medlemsavgift?

En ideell förening är alltid öppen för nya medlemmar, som delar föreningens målsättning. Dessa behöver inte bidra med en kapitalinsats. Däremot är det vanligt att det tas ut en medlemsavgift. En ideell förening bildas genom att minst tre personer bestämmer syfte och namn.

Vad kostar det att vara med i Kommunal A kassan?

Vad kostar det att vara medlem? Om du är medlem i a-kassan betalar du 120 kronor per månad. Är du även med i facket tillkommer en månadsavgift som beror på din inkomst. Gå in på kommunal.se för mer information om deras medlemsavgifter.

Vad kostar det att vara medlem i Smart Senior?

Bli medlem idag! Om du inte redan är medlem – bli det idag för endast 20 kr per månad och spara pengar!

Vad ingår i fackavgiften IF Metall?

Det här ingår i ditt medlemskap Som medlem i IF Metall ingår flera försäkringar som kan trygga din vardag, bland annat en inkomstförsäkring. Du kan också komplettera och köpa till försäkringar för ett extra bra skydd. Dessutom erbjuder vi dig personlig rådgivning.

Hur blir man medlem i Smart Senior?

Din förening kan hjälpa dig med vilken webbadress du ska använda dig av för att få kostnadsfritt medlemskap i Smart Senior. Vill du ha personlig service kan du kontakta medlemsservice – klicka här. Uppge då den kod som du fått från din SPF-förening.

Vad finns det för rabatter för pensionärer?

109 enkla rabatter för dig som är pensionär

 • Aktörer som erbjuder rabatter. Club 55: Ingår i News 55 som man också får tillgång till. …
 • MAT, DRYCK OCH NÖJE. Box destilleri. …
 • RESOR OCH BOENDE. Accor hotels. …
 • SHOPPING. Adlibris. …
 • SKÖNHET, HÄLSA OCH TRÄNING. Actic. …
 • ABONNEMANG, TEKNIK OCH HEMELEKTRONIK. …
 • FORDON. …
 • EL OCH FÖRSÄKRINGAR.

Vad står SPF Seniorerna för?

SPF Seniorerna bildades 1939 med namnet Sveriges Folkpensionärers Riksförbund, SFRF. I år fyller förbundet 80 år, vilket under hösten kommer att uppmärksammas på många håll i landet. I början av 1940-talet fanns cirka 500 000 ålderspensionärer över 67 år.

Vilka pensionärsföreningar finns?

I Sverige har vi två stora föreningar som vänder sig till pensionärer, PRO (Pensionärernas RiksOrganisation) och SPF Seniorerna som båda driver politiska frågor på lokal, nationell och internationell nivå för bättre villkor för pensionärer. Tillsammans har de närmare 600 000 medlemmar.

Leave a Comment