Vad betyder Vajba?

Innehållsförteckning:

 1. Vad betyder Vajba?
 2. Vad betyder Hundragubbe?
 3. Vad är Serr?
 4. Vad betyder BC slang?
 5. Vart ligger 762?
 6. Vad menas med gubben?
 7. Vad är fralla slang för?
 8. Vad är hooka på norska?
 9. Vad betyder VORS på svenska?
 10. Vad är BC för land?
 11. Är gubben i Götet?
 12. Vad betyder grön gubbe?
 13. Vad är Källarfranska?
 14. Vad heter fralla på engelska?
 15. Vad menas med Benim?

Vad betyder Vajba?

Om singeln säger M9: “Om du är en vajb, kommer du förstå vad jag menar”. Låten, som för tankarna till Trey Songz hitlåt “Na Na”, är en hyllning till hans tjej som han själv beskriver som “en vajb”.

Vad betyder Hundragubbe?

En bra, “maxad”, peppad, person.

Vad är Serr?

Serr = seriöst. Lure på = fundera på Akkurat nå = just nu.

Vad betyder BC slang?

Att allt är lugnt, inget att oroa sig över, chill, enkelt, coolt,snyggt, bra.

Vart ligger 762?

I Rö finns det endast ett postnummer som också ligger i Norrtälje kommun: 762 93. Än så länge finns det inga administrativa postadresser i 762 93 Rö….

Län:StockholmHögsta postnumret i Rö:*762 93

Vad menas med gubben?

Gubbe[redigera | redigera wikitext] Gubbe är från början dialektalt och betyder liten klump. Det används på olika sätt som: ett slanguttryck för en gammal man. bild- och språksymbol för människa i uttryck som till exempel grön gubbe eller streckgubbe.

Vad är fralla slang för?

Småfranska eller fralla är ett mindre och ofta runt franskbröd. … I Skåne kallas småfranska i regel för bulle eller franskbrödsbulle för att skilja från vanliga söta bullar.

Vad är hooka på norska?

Få koll på orden från Skam Sveis: Frilla, frisyr eller hår. Kødder du?: Skämtar du? Hooke: I princip som att hooka på svenska, hångla, hänga med någon.

Vad betyder VORS på svenska?

“Blir du med på vors?” Den frågan kanske du får om du besöker Oslo eller någon annan trevlig norsk stad. Det betyder nämligen förfest. Så får du frågan medan du är på partyhumör – tacka ja! Kött?

Vad är BC för land?

British Columbia[redigera | redigera wikitext] Lägeskarta. British Columbia, B.C. eller BC, (franska: Colombie-Britannique, C-B) är Kanadas västligaste provins och omfattar bland annat landets Stillahavskust. Provinsen blev 1871 den sjätte som anslöt sig till den kanadensiska konfederationen.

Är gubben i Götet?

En mer tillåtande definition av en go gubbe hittade jag i en modernare skrift, och det är den jag tycker att du ska rikta in dig på. Så här skriver de: En go gubbe är ingen fysisk person, det är ett tillstånd. Vem som helst kan vara en go gubbe, bara man uppfyller två krav: 1) Håller stenhårt på Göteborg i alla lägen.

Vad betyder grön gubbe?

Trafikkontorets mål är att alla övergångsställen vid spårvagnsspår på sikt ska visa grön gubbe när det är säkert att passera.

Vad är Källarfranska?

Källarfranska är lite kraftigare än vanligt franskbröd då det innehåller lite rågsikt. Detta bröd är väldigt lätt och snabbt att göra. Mycket gott!

Vad heter fralla på engelska?

fralla

Huvudsakliga översättningarSvenskaEngelskafrallaroll, bread roll, dinner rollbun

Vad menas med Benim?

Benim, som används i stället för jag eller mig, är hårdvaluta i förorten. … Genom att använda benim i stället för jag eller mig, signalerar talaren dominans i situationen och att hen kommer från ”orten” – det vill säga en multietnisk förort. Med andra ord är man gatusmart och ska inte jävlas med!