Vad heter tuppen i Moana?

Innehållsförteckning:

 1. Vad heter tuppen i Moana?
 2. Varför bytte de namn på Moana?
 3. Var utspelar sig Moana?
 4. Vad heter kycklingen i Moana?
 5. Vad heter hönan i Vaiana?
 6. Vad heter Vaianas pappa?
 7. Vilket språk Vaiana?
 8. Hur många år är Moana?
 9. Var kan man se Moana?
 10. Var bor Vaiana?
 11. Vad heter berget i Vaiana?
 12. Vad heter krabban i Vaiana?
 13. Vad heter killen i Vaiana?
 14. Vad heter Vaianas gris?
 15. Vem gör rösten till Vaiana?
 16. Finns Moana på Netflix?
 17. Finns Vaiana på Netflix?
 18. Vad är det för språk i Vaiana?
 19. Vad heter grisen i Vaiana?
 20. Vad heter ön i Vaiana?

Vad heter tuppen i Moana?

Med på resan är den intelligensbefriade tuppen Heihei, som äter stenar, men annars är han varken intressant eller rolig och han bidrar knappast till dialogen.

Varför bytte de namn på Moana?

Orsaken till det är ganska vettig. När Disney hade bestämt sig för att ge hjältinnan i sin nya storfilm namnet Moana, visade det sig att Moana hade en namne i Italien. … För att undgå sammanblandning och oändliga sökresultat på nätet, beslutade man att ge Moana namnet Vaiana på den europeiska marknaden. Så nu vet du det.

Var utspelar sig Moana?

Inför sin nya storfilm ”Vaiana”, som utspelar sig i Polynesien, anlitade Disney en mängd lokala rådgivare för att undvika att kritiseras för exotism. Ändå trillade man dit redan innan filmen hade premiär.

Vad heter kycklingen i Moana?

Moana sätter segel på en av de dolda camakauskeppen, av misstag i sällskap av sin “korkade” tupp Heihei.

Vad heter hönan i Vaiana?

Rollista

FigurEngelsk röstSvensk röstMauiDwayne JohnsonBjörn BengtssonHeiheiAlan TudykTala WaialikiRachel HouseGunvor PonténTui WaialikiTemuera MorrisonJamil Drissi

Vad heter Vaianas pappa?

Berättelsen handlar om en ung polynesisk hövdingadotter från ön Motunui. Den unga viljestarka kvinnan heter Vaiana (Auli’i Cravalho) och hon har en inre röst som kallar henne till havet. Problemet är att det är en naturmiljö som hennes far, hövdingen Tui (Temuera Morrison), desperat vill hålla henne borta ifrån.

Vilket språk Vaiana?

EngelskMoana/Languages

Hur många år är Moana?

Vaiana

Vaiana (Moana)OriginalmusikMark Mancina Lin-Manuel Miranda Opetaia Foa’iKlippningJeff DraheimDistributionWalt Disney Studios Motion PicturesPremiär14 november 2016 (AFI Fest) 23 november 2016 (USA) 3 februari 2017 (Sverige)

Var kan man se Moana?

Vaiana (2016) på Netflix i Sverige | Netflixguiden.

Var bor Vaiana?

Disneyradar-paret John Musker och Ron Clements har låtit sig inspireras av den polynesiska berättartraditionen och dess sagor och gjort filmen Vaiana. Vaiana är berättelsen om den sextonåriga flickan Vaiana, bosatt på den fiktiva ön Motunui i Polynesien i södra Stilla havet.

Vad heter berget i Vaiana?

Rollista

FigurEngelsk röstSvensk röstMoana Waialiki/Vaiana WaialikiAuliʻi CravalhoWiktoria JohanssonMoana/Vaiana som barnLouise BushValerie ToccaMauiDwayne JohnsonBjörn BengtssonHeiheiAlan Tudyk

Vad heter krabban i Vaiana?

Men min favorit är ändå den glittrande krabban Tamatao (Jermaine Clement) med sin glamrock – Liberace möter David Bowie.

Vad heter killen i Vaiana?

Rollista

FigurEngelsk röstSvensk röstMauiDwayne JohnsonBjörn BengtssonHeiheiAlan TudykTala WaialikiRachel HouseGunvor PonténTui WaialikiTemuera MorrisonJamil Drissi

Vad heter Vaianas gris?

Beskrivning. Pua är Vaianas lojala kulmagade gris och bästa vän. Han kunde inte följa med på hennes resa över havet så han blev väldigt glad när hon kom tillbaka!

Vem gör rösten till Vaiana?

Wiktoria gör Disneyröst. Hon har aldrig dubbat förut, men blev överlycklig när hon fick frågan. Nu gör hon rösten i Disneys Vaiana. – Disneyprinsessa var allt jag ville bli när jag var liten, men det gick ju inte, det var ju inte verkligt, det här är ju så nära det kan bli, säger Wictoria.

Finns Moana på Netflix?

Moana hade premiär på Netflix Sverige den 19. juni, 2018. … Streamingtjänsten Netflix har ett dynamiskt urval vilket betyder att filmer och serier byts ut löpande.

Finns Vaiana på Netflix?

Tyvärr är Vaiana inte tillgänglig på Netflix i Sverige.

Vad är det för språk i Vaiana?

EngelskMoana/Languages

Vad heter grisen i Vaiana?

Beskrivning. Pua är Vaianas lojala kulmagade gris och bästa vän. Han kunde inte följa med på hennes resa över havet så han blev väldigt glad när hon kom tillbaka!

Vad heter ön i Vaiana?

Vaiana är berättelsen om den sextonåriga flickan Vaiana, bosatt på den fiktiva ön Motunui i Polynesien i södra Stilla havet. Den del av världen som lite ålderdomligt brukade kallas Söderhavet, ett stort antal öar placerade mellan Hawaii, Nya Zeeland och Påskön.