Vad innebär det att bo i ett Com Hem hus?

Innehållsförteckning:

 1. Vad innebär det att bo i ett Com Hem hus?
 2. Har Com Hem blivit Tele2?
 3. Vad har Com Hem för bredband?
 4. Kan man bara ha Com Hem i Com Hem hus?
 5. Vilka har ComHem?
 6. Vad kostar bredband från ComHem?
 7. När blev Com Hem Tele2?
 8. Kan man maila Tele2?
 9. Vilka kanaler har Com Hem?
 10. Är Comhem bredband bra?
 11. Hur fungerar ComHem?
 12. Finns Comhem kvar?
 13. Har Comhem Viaplay?
 14. Vad kostar bredband hos Tele2?
 15. Vad kostar abonnemang hos Tele2?
 16. Är Com Hem och Tele2 samma bolag?
 17. Vad hette Tele2 tidigare?
 18. Hur maila Tele2?
 19. När försvinner Com Hem mail?

Vad innebär det att bo i ett Com Hem hus?

Historiskt så kallas bostäder som var anslutna till Com Hems kabel-tv-nät (via koaxial) för “Com Hem-hus”. Idag när Com Hem levererar sina bredbandstjänster, TV-tjänster och telefonitjänster både via kabel-tv och via öppet nät genom fiber så har definitionen på ett Com Hem-hus breddats.

Har Com Hem blivit Tele2?

Tele2 och Com Hem har gått ihop och tillsammans heter vi Tele2. Som ett nytt och starkare Tele2 kan vi göra mer för våra kunder.

Vad har Com Hem för bredband?

Com Hem levererade bredbandshastigheter upp till 1000 Mbit/s i stadsnät och upp till 1200 Mbit/s i kabel-tv-nätet. Som kund hos Com Hem kunde välja mellan abonnemang med namnen: BREDBAND 100. BREDBAND 250.

Kan man bara ha Com Hem i Com Hem hus?

Det kan bero på att du bor inom ett slutet nät där endast ett bolag levererar bredband. … Detta beror på att enskilda bolag kan äga den fysiska infrastrukturen (nätet) som levererar bredband till din adress. Det är exempelvis vanligt med så kallade “Comhem-hus” där Comhem är den enda tillgängliga leverantören.

Vilka har ComHem?

Tele2 har fram till idag varit en av Sveriges största mobiloperatörer på såväl privat- som företagsmarknaden. Sammanslagningen med Com Hem gör nya Tele2 till en av Sveriges största leverantörer av bredband, TV, play-tjänster och telefonitjänster till svenska hushåll.

Vad kostar bredband från ComHem?

Bredbandsabonnemang hos Comhem

AbonnemangData /månStartavg.Comhem Bredband 250/50 FiberKoaxObegräns. (Fast bredband)249 krComhem Bredband 500/100 FiberLANObegräns. (Fast bredband)249 krComhem Bredband 500/50 FiberKoaxObegräns. (Fast bredband)0 krComhem Bredband 1000/100 FiberLANObegräns. (Fast bredband)249 kr

När blev Com Hem Tele2?

Under hösten 2018 blev det klart med sammanslagningen av Tele2 och Com Hem. En fusion som inte bara innebar att det skapades ett större bolag – resultatet blev en helserviceleverantör som utöver att vara storspelare inom bredband och underhållning även är Sveriges näst största telekomoperatör.

Kan man maila Tele2?

Mejla till Tele2 – Gå vidare till sidan “Kontakta oss” Här kan du ställa frågor som rör betalning, kom igång, leverans, adressändring, abonnemang, köpa och uppsägning. Vi hanterar ditt ärende normalt inom 48 timmar. Om ditt ärendet gäller teknisk support så vill vi hjälpa dig direkt, kontakta kundservice på 90 222.

Vilka kanaler har Com Hem?

De kanaler som ingår i det nya digitala grundutbudet är SVT1, SVT2, SVT24, SVT Barn, Kunskapskanalen, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, TV9, TV11, ATG Live och lokala kanaler samt finsk, dansk och norsk tv, beroende på var man bor i landet.

Är Comhem bredband bra?

Hos Com Hem surfar du enbart med fast bredband upp till nutidens högsta hastighet, 1000 Mbit/s, och bredbandet är även mycket stabilt i de flesta hushåll. Dessa två faktorer i kombination med Com Hems utbredda infrastruktur har gjort att Com Hem är en av Sveriges absolut största bredbandsleverantörer.

Hur fungerar ComHem?

Comhem Play är vår streamingplattform där du som har tv-abonnemang hos Tele2 eller är folkbokförd på en Tele2-adress med FiberKoax kan se de flesta av dina tv-kanaler på din mobil, surfplatta och dator – i hela EU. Comhem Play+ är vårt streamingpaket som är tillgängligt för alla.

Finns Comhem kvar?

Den försvann Com Hem slutgiltigen som varumärke och blev en del av “Nya Tele2”. I denna artikel går vi igenom vad sammanslagningen mellan Com Hem och Tele2 egentligen innebär. Jämför Tele2s erbjudanden och beställ direkt!

Har Comhem Viaplay?

Com Hem har förlängt och utökat sitt avtal med Nent Group. … Dessutom får Com Hems ”TV Guld”-kunder tillgång till Viaplay och Viasats film- och seriepaket. Precis som tidigare kommer Com Hem och Boxer att visa Nents linjära tv-kanaler TV3, TV6, TV8 och TV10, samt filmbiblioteket Viasat Filmfavoriter.

Vad kostar bredband hos Tele2?

I samtliga hastigheter ingår lån av en kraftfull router, obegränsad surf och Surfgaranti. Väljer du 300 Mbit/s eller 1200 Mbit/s bjuder vi dessutom på säkerhetstjänsten Trygg Surf. Prisexempel: 300 Mbit/s för 429 kr/månad vid 24 månaders bindningstid.

Vad kostar abonnemang hos Tele2?

99 kr/mån i 6 månader. Lägg till fler familjeabonnemang för halva priset i 6 månader. Därefter 199 kr/mån. Erbjudandet gäller dig som blir Tele2-kund och samtidigt lägger till fler familjeabonnemang.

Är Com Hem och Tele2 samma bolag?

Tele2 och Com Hem gick samman 2018 och bolagen slogs ihop 2019. Varumärkena Tele2 och Com Hem har dock fortsatt stå för separata erbjudanden. Nu slår vi även ihop varumärkena för att ge en enhetlig upplevelse och den bästa möjliga servicen till dig som är kund hos både Com Hem och Tele2.

Vad hette Tele2 tidigare?

År 1997 var Comviq den första operatören som sålde kontantkort i Sverige. Samma år slogs Comviq och Tele2 Sverige samman till Tele2 Sverige.

Hur maila Tele2?

Mejla till Tele2 – Gå vidare till sidan “Kontakta oss” Här kan du ställa frågor som rör betalning, kom igång, leverans, adressändring, abonnemang, köpa och uppsägning. Vi hanterar ditt ärende normalt inom 48 timmar. Om ditt ärendet gäller teknisk support så vill vi hjälpa dig direkt, kontakta kundservice på 90 222.

När försvinner Com Hem mail?

“Den kommer din e-posttjänst från Com Hem ([email protected]comhem.se) att sluta fungera.”

Leave a Comment