Var monoton korsord?

Innehållsförteckning:

 1. Var monoton korsord?
 2. Vad är monotoni farligt för kroppen?
 3. Vad är ett monotont arbete?
 4. Vad menas med entonig?
 5. Hur stavas monotont?
 6. Var mm?
 7. Vad betyder entonig röst?
 8. Vad står mm för?
 9. Hur många millimeter är 0 25 meter?
 10. Vad betyder entonigt?
 11. Vad menas med asperger?

Var monoton korsord?

Synonymer till monoton

 • entonig, enformig, tradig, enahanda, tråkig, långtråkig, tjatig, formelartad, fördummande, förslöande, grå, likriktad, nyansfattig, onyanserad, själsdödande, stereotyp, trist, variationslös. motsatsord. skiftande, varierande, fängslande.
 • Användarnas bidrag. ensidig, trist.

Vad är monotoni farligt för kroppen?

Farligt att pressa sig själv Höga prestationskrav på arbetet, hård egen press och lågt stöd från sina medarbetare eller chef, ökar risken för muskelsmärtor. Stress gör också att vi hoppar över att ta pauser. Människor vars muskulatur inte får slappna av under raster eller vid mikropauser, kan få smärta i muskulaturen.

Vad är ett monotont arbete?

Och innan jag går vidare ska jag berätta att som monotont arbete räknas arbeten där man upprepar samma arbetsmoment fler än en gång per timme, så uppfattar jag det – även om jag tycker att det är en luddig definition. Men det klart, det beror väl på vad som räknas som ett arbetsmoment.

Vad menas med entonig?

Monotoni, av grekiskans monos en/ensam och tonos ton, betyder enformig eller entonig, men med tiden har betydelsen förskjutits mot att även innefatta betydelserna ständig upprepning samt även trist och tråkigt.

Hur stavas monotont?

Ordet monoton används oftast mitt i en mening och uttalas precis som det låter.

Var mm?

Millimetern är en enhet för längd i det metriska systemet, likvärdig med en tusendel av en meter (SI basenhet för längd).

Vad betyder entonig röst?

Entonig och monoton röst. Det vill säga att använda sina olika växlar i rösten. … Vissa har en vana att parkera i ett monotont entonigt röstläge, inte minst då energinivån är låg och vid trötthet.

Vad står mm för?

mm – en längdenhet, se Millimeter.

Hur många millimeter är 0 25 meter?

1 meter är lika med 1,000 millimeter, vilket är omvandlingsfaktorn från meter till millimeter.

Vad betyder entonigt?

Monotoni, av grekiskans monos en/ensam och tonos ton, betyder enformig eller entonig, men med tiden har betydelsen förskjutits mot att även innefatta betydelserna ständig upprepning samt även trist och tråkigt.

Vad menas med asperger?

Asperger påverkar hur du förstår och funkar tillsammans med andra, och gör att du kanske fokuserar mycket på saker som andra inte gör. Det är olika för olika personer hur det känns att ha asperger. En del egenskaper kan kännas bra, en del egenskaper kan kännas jobbiga eller göra livet svårt.

Leave a Comment