Vätskeersättning Hund Oralade

Vätskeersättning Hund Oralade. Oralade är en färdigblandad isotonisk vätska för hundar och katter. Det er en elektrolytdrik til hunde.

Extra Energirikt Hundfoder & Näringstillskott Vet’s Store
Extra Energirikt Hundfoder & Näringstillskott Vet’s Store from www.vetsstore.se

Oralade hydrate+ er en unik elektrolytdrik til hunde. Vi ger oralade till hundarna i värmen, de älskar den och det hindrar uttorkning. This product should be used during periods of and recovery from acute.

Oralade + Gi Support, New.

Det er en elektrolytdrik til hunde. If hypotension occurs, the patient should be placed in a supine position, with. Til hunden der er i væskeunderskud eller blot har en øget væskebehov er oralade hydrate+ det bedste valg.

168 Views, 1 Likes, 0 Loves, 0 Comments, 1 Shares, Facebook Watch Videos From Dog News:

Vælg en mulighed 500 ml 6 x 500 ml. Til hunden der er i væskeunderskud eller blot har en øget væskebehov er oralade hydrate+ det bedste valg. Oralade har en høj smagbarhed og drikkes gerne af langt de fleste hunden og katte og kan også bruges til at øge væskeindtaget til et dyr der ikke vil drikke så meget.

( 16 Kundeanmeldelser) 59,00 Kr.

Den er især gavnlig ved alle tilfælde. Ges med fördel som iskuber svalkande Oralade hydrate+ til hund 500 ml til hun.

Oralade Hydrate+ Er En Unik Elektrolytdrik Til Hunde.

Oralade gi support kutyáknak és macskáknak 500ml. Oralade gi support is a dietetic complementary feed for the reduction of acute intestinal absorptive disorders. Välsmakande oral vätskeersättning och näringstillskott.

Den Är Lämplig För Utfodring Redan Under Pågående.

Fordele ved oralade hydrate+ 400ml: Dette produkt er en særlig formuleret. Hypotonisk opløsning specielt designet til hurtigt at erstatte væske, mineraler, glukose og andre.

Leave a Comment